Seniorboliger

Når børnene er fløjet fra reden, eller ens bolig på anden vis er blevet for stor, måske er haven også blevet lidt for uoverskuelig, så vil det helt sikkert være attraktivt at kunne flytte til noget mindre i ens lokalområde.

Det er ikke alle, der har haft mulighed for en privat pensionsopsparing, men i stedet gjort som det var anerkendt i 60’er – 70’erne, man spare op i mursten.Hvis man ønsker at få frigivet dele af sin opsparing, hjælper det jo ikke at flytte til dyre ejer- eller andelsboliger.

Det kan være svært at flytte fra sit parcelhus, et sted man måske har boet i 50 år eller mere, og hvis man så ovenikøbet skal flytte helt væk fra sit lokalområde, sine venner og bekendte, foreningslivet, alt det man har så mange historier bundet til. Ikke kun derfor, men også derfor, bør vi som kommune sikre, at det er muligt at bo, i hele kommunen, i vores forskellige livsfaser.

Ishøj Kommune ejer to områder, dels et ved Ishøjgård i Ishøj Landsby, samt et stykke af Moesgårds gamle gartneri i tilknytning til Vestervang kvarteret, hvor der i henhold til den godkendte helhedsplan kan etableres boliger. De skal selvfølgelig bebygges med seniorboliger – almene 55+ boliger. En tæt lav bebyggelse, med mindre boliger, beregnet til dem der vælger at opgive sit store parcelhus.

Hvis vi vælger at bygge almene seniorboliger, skaber vi både livsværdi for de seniorer, der har svært ved at overkomme det de har, og vi skaber værdi for samfundet, fordi vi får frigivet de større parcelhuse til børnefamilier.

Vi skal sikre sammenhængskraften i vores kommune.

Stem personligt på Steen Skovhus – Liste L – Ishøjlisten

Facebooktwitterlinkedinmail