Stark og Deniz stiftede Ishøjlisten efter hård tid i Socialdemokratiet

De brænder stadig for at gøre en forskel i Ishøj, men det kunne ikke længere lade sig gøre at blive i Socialdemokratiet.

I februar opstod Ishøjlisten. De tre højtrangerede medlemmer af Socialdemokratiets byrådsgruppe, borgmester Ole Bjørstorp, Viceborgmester Sengül Deniz og gruppeformand Johnna Stark, forlod flertalspartiet for at skabe deres egen liste.

Mange steder blev Ishøjlisten udråbt til at være borgmesterens halmstrå til at beholde borgmesterposten efter han havde tabt kampen om at blive Socialdemokraternes borgmesterkandidat til Merete Amdisen.

Læs artiklen fra Sydkysten her

Facebooktwitterlinkedinmail

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Please reload

Please Wait